Fedezd fel a hangtálak varázsát!

#összhang #feltöltődés #felemelkedés #hangtálak

A tibeti hangtálak különleges rezgéseikkel és tiszta hangjukkal nem csupán hangszerek, de testi-lelki harmóiát, megnyugvást és spirituális (szellemi) élményt is nyújtanak hanngatóiknak.

A hangtálak olyan atmoszférát teremtenek, amely ideális a megpihenéshez és a belső béke megtalálásához

Gyakori tapasztalatom, hogy a vendégeim életükben először éreznek olyan kellemes testi-lelki jó érzéseket egy hangtál fürdőn, amilyeneket előtte még soha. Ezek az élmények, érzések be is épülhetnek, és ismétléssel teljesen az életük részévé válhatnak.

A hangtálfürdő vagy hangfürdő elnevezés ezt a tapasztalatot pontosan írja le, hiszen a rezgések gyakran úgy hatnak, mintha az ember testét és lelkét is átjáró hanghullámok átmosnák azt, aki hallja és érzi őket.

Egyszer egy szerzetestől hallottam Thaiföldön, hogy milyen furcsa az ember: ahhoz már hozzá van szokva, hogy naponta mosakodjon, de azt kevesen tartják természetesnek, hogy az elméjüket vagy tudatukat is rendszeresen mossák. Pedig nagyon is érdemes lenne!

Akkor ő a meditációról beszélt, de a hangtál és a hangfürdő egy tökéletes lehetőség arra, hogy átmossa az energia rendszerünket, áttisztítsa a tudatunkat, ahogy lecsendesíti a gondolatainkat.

A tibeti hangtálak kiválóan alkalmazhatók kimondottan meditációra is, mert segítik az elmélyülést és az összpontosítást. 

A hangtálak rendszeres használatával a felgyülemlett stressz és feszültség könnyebben oldható, így azok, akik rendszeresen részt vesznek hangtál fürdőkben vagy meditációkban, garantáltan tapasztalhatják a relaxáció és feltöltődés pozitív hatásait.

A tibeti hangtálak egyfajta kaput is jelenthetnek a spirituális fejlődésben. Azok, akik elmerülnek a hangtálak hangjában, – mivel tágul a tudatuk-, gyakran számolnak be arról, hogy új dimenzióba tagul az érzékelésük,  mélyebb önismeretre tesznek szert, és érzik, ahogy növekszik bennük az elfogadás és tisztánlátás is.

Érdemes tehát időt szánni a tibeti hangtálak felfedezésére, és belemerülni a hangtál fürdők élményébe.

A hangtálak használata gyógyító és megnyugtató hatásokkal is jár. Hisz ha belegondolunk: a tágító hatás a teljességünkhoz visz közelebb: azaz az EGÉSZségünkhöz.

Ha a mindennapi életünkben észrevehető változásra figyelek, akkor idővel például rugalmasabbak lesznek a reakcióink. 
Azaz egy helyzetben, ahol korábban ragaszkodtunk volna valamilyen általunk helyesnek / jogosnak/ megfelelőnek vélt megoldáshoz, ott egyre jobban meg tudunk nyílni egy teljesen ÚJ, közös kimenetelre.💕

Akár úgy voltunk kibillenve a harmóniából, hogy a másikat, akár úgy, hogy magunkat nem vettük eddig figyelembe.

Végeredményben elfogadóbbá, szeretettelibbé, megengedőbbé válunk.
 
Szeretem ezt a MEGNYÍLÁST!
Amikor valami egészen új születik.


A fenti hatások természetesen nemcsak arra érvényesek, aki kapja, de arra is, aki adja azokat. a hangtál tanfolyamokról egy külön blogbejegyzést olvashatsz.

Ha szívesen elindulsz a hangtálak útján, nem csak a hangokat hallhatod majd, hanem a belső békéd dallamát is felfedezheted. 

Kívánom, hogy ez a tanulás számodra is egy tartalmas -a világot és önmagadat- felfedező utazás legyen!
Hívlak, hogy sajat bőrödön tapasztald meg a hangok változtató erejét, és a belső harmónia és elfogadás eddig nem tapasztalt dimenzióit!

Szeretettel
Kalmár Andrea

A világ legnagyobb hangtála