Hangfürdők SAMSARÁVAL, a világ legnagyobb hangtáljával

Samsara hangfürdők Garábon

Samsara hangfürdők Garábon

A Cserhát hegyei közt megbújó Garábra hívlak Benneteket, a Grabensia Fogadó szentélyében álló SAMSARA hangtálhoz. Ha ismered a hangtálak élményét, itt dimenzió váltásra készülhetsz! 🙂 

SAMSARA ma a világ legnagyobb hangtálja, melyet eredeti nepáli recept alapján, egy osztrák műhelyben öntöttek és kalapáltak. Az autentikus élményt nyújtó, különleges energiájú, és Jightub Rinpoche – egy bhutáni buddhista szerzetes – által felszentelt szentély számára.

A tál mérete különleges, átmérője 233 cm, súlya pedig több, mint 2,5 tonna, így két ember fekve kényelmesen elfér benne.

Az óriás hangtálon kívül a három, különlegesen tiszta hangú, hármas hangverseny harang és további hangtálak, csengők hangjai hozzá adnak a teljes élményhez.
Ha szeretnél saját lényed magasságihoz és mélységeihez kapcsolódni, hogy életedet kiteljesítsd, sok szeretettel várlak!

Mit tapasztalok, mi minden miatt különleges SAMSARA?

  • Ahogy a kis hangtálak megnyugtatnak, és közel visznek Önmagadhoz, úgy SAMSARA ezt nagyobb hatásfokkal (gyorsabban) képes megtenni.

  • Méretéből és fizikai adottságából fakadóan, mivel körbe tud venni, és belefekhetünk, mély feltöltődést ad. A saját mélységeinkhez kapcsolódás lehetőségében egyedi intenzitású lehetőség.

  • Mivel bele is tudunk ülni és állni, különlegesen felemelő hatású. A meditatív tudatállapotot és a felsőbb énünkhöz való kapcsolódást egyértelműen meggyorsítja.

  • Maga a hely, Buddhista mantrák, szobrok, szimbólumok és a csend tere és különleges energiái nagy mértékben tovább emelik a rezgésszintet és a hangfürdő élményét,

  • Megteheted, hogy megszállsz Grabensia apartmajaiban, így kikapcsolódássá vagy a hétköznapoktól elvonulássá egészítheted ki a hangfürdőt. Az éttermet és a kertlátogató idegenvezetéseket is igénybe veheted.

Foglalási lehetőségek:
EGYÉNI, PÁROS, CSALÁDI ill. un. ZÁRT csoportos hangfürdők, mely esetekben már előre megszervezett létszámmal érkeznek a vendégek.
– Nyitott kis és nagy-CSOPORTOS HANGFÜRDŐK: Bejelentkezés alapján szerveződik a csoport. Szabadon lehet csatlakozni.
Saját időpontjaim az időpontfoglalási naptárban: https://www.hanghid.hu/idopontfoglalas/

Közös időpontok Grabensiában: https://www.grabensia.hu

 
Árak:
www.hanghid.hu/arak

A programokon osztozni fogsz a SAMSARÁBAN eltöltött időn, aki teljesen körülvesz és fizikailag is átrezget vagy szinte átmos erőteljes rezgéseivel.
Szerintem óriási élmény. S
zívből ajánlom!

A programokra kérlek jelentkezz be.
Köszönöm!

A hangszerek különleges intenzitása miatt szívből ajánlom, hogy a hangfürdő után még időzz el a hely csendjében, mielőtt visszatérnél a városba!
Sétálhatsz a környéken, vagy megszállhatsz Grabensia vendégházaiban, ill. szívesen ajánlom Grabensia éttermét, az Ambrus Apát fogadót.
A csoportos hangfürdőkre a következő csomagajánlatokban is jöhetsz:

HELYSZÍN: Mahayana Buddhista EgyházGrabensia, 3067, Garáb, Petőfi u.41.: www.grabensia.hu
Nógrád megyében Hollókő mellett. (Autóval Budapesttől kb. 60-80 perc, tömegközlekedéssel a Stadionoktól kb. 2,5 óra.)
A helyszín érdekessége, hogy Buddhista parkként idegenvezetésekkel is látogatható.
A CSOPORTOS HANGFÜRDŐ ÁLTALÁBAN egy speciális, a résztvevőkre hangolódott, intuitív koncert, mely harmóniába hozza energiáidat és mélyen összekapcsol öngyógyító folyamataiddal.

A hangfürdő általánosan áthangoló és felemelő hatású. Oldja blokkjaidat, elakadásaidat, segít transzformálni azokat az energiákat, amik amúgy megnehezíthetenék életedet. Feloldódhatsz benne, letehetsz gondokat és felvehetsz olyan energiákat, melyek támogatást, feltöltődést adnak. 

A hangtálak hatására néha konkrét emlékeket és érzéseket tudsz elengedni, melyek már nem szolgálják a javadat. Helyükre pedig beengedhetsz olyanokat, melyek hosszú távon segítik fejlődésedet.
A hangok segítségével így rákapcsolódsz lényed legbelsőbb igazára, azaz önmagadra találsz.
 

Az óriás hangtálat a saját anyagából készült, szintén egyedi hangverseny harangok egészítik ki.
A tál és harangok rezgései segítenek mélyen ellazulni, emelik tudatosságodat. Ahogy oldják blokkjaidat, feszültségeidet, úgy bővítik életed lehetőségeit és erősítik belső harmóniádat.

A rendszeres csoportos alkalmak aktuális időpontjait itt találod: https://www.hanghid.hu/aktualis-programok és harango