A hangtálazás rejtelmei – tanfolyam, ahol a hangok, és teljesen új lehetőségek felfedezése vár!

A belső összhang megteremtésének és az emberi kapcsolatok harmóniájának egy új dimenziója

A hangtálazás egy ősi gyakorlat, amely a fizikai és lelki valóságunkkal, azaz a testünkkel és érzelmeinkkel való kapcsolatot harmonizálja, Így segít az érzelmi kiegyensúlyozottság és belső béke megteremtésében.

Legyen szó terápiás szakemberként végzett tevékenységről, vagy az életed fontos részét képező emberi kapcsolatokról – beleértve az önmagaddal való kapcsolatot -, a hangtál tanfolyam új dimenziókat nyithat meg számodra.

A hangtál tanfolyamaimon egyrészt megismerheted a tibeti hangtálak világát, ill megtanulhatod, hogyan alkalmazzák azokat, mind egyéni hangtálas kezelések, mind csoportos hangtál fürdők keretén belül.
Másrészt résztvevőként saját élményeket is szerzel, így nemcsak feltöltődsz energiával, de elindulnak saját, fejlődést támogató belső folyamataid, és fokozódik önismereted is. 

 

Gyakran érzik úgy a tanfolyami résztvevők, mintha új emberként zárnák a képzést.

Miért érdemes részt venni egy intuitív hangtál tanfolyamon? Mit ad Neked, és mit adhatsz vele Te ezt követően a világnak?

 1. Megtanulsz belső harmóniát és ellazulást átélni és teremteni: A hangtálak rezgései mély hatással vannak a testre és az elmére, segítve az embereket az ellazulás és belső béke elérésében. Ezáltal csökkentik a stresszt, javítják az alvást, és növelik az általános jólétet.

   

 2. Érzelmi kiegyensúlyozottságot kapsz és viszel vendégeid számára is: A hangtálak által keltett hanghullámok hatékonyan támogatják az érzelmi kiegyensúlyozottságot, segítve az érzelmek feldolgozását és a belső konfliktusok feloldását.

   

 3. A testtudatosságot fejleszted: Megtanítalak úgy figyelni, hogy a hangtálak használata során mélyebb kapcsolatot alakíts ki saját testeddel és érzékeléseiddel, ill. ezt teremtsd klienseid számára is. Ez jelentősen kitágítja életetek lehetőségeit a harmónia és egészség szempontjából.

   

 4.  Jelenlétbe jössz és hozol: A hangtálak segítségével eszközt kapsz, hogy elkísérd vendégeidet a jelen pillanatba, ami megalapozza a boldogságot és örömöt  emberi életükben.

   

 5. A hangtálakkal kapod és tanítod a stresszkezelést és a szorongás csökkentését: A hangtálak meditatív hatása segít a stressz és szorongás csökkentésében, így klienseid könnyebben megbirkózhatnak majd a mindennapi kihívásokkal.

 6. Fejleszted a kreativitást és intuíciót: A hangtálak rezgései előhívják az intuíciót és kreativitást, mert új gondolatokat és érzéseket hoznak felszínre. Így teljesen új nézőpontokat, megoldásokat kínálnak nemcsak vendégeidnek, de Neked is a terápiás és hangtálas munkádban, mint pedig hétköznapi életedben.

 7. Mélyebb emberi és klienskapcsolatokat teremtesz: A hangtálazás során megtapasztalt belső béke és harmónia átadódik az vendégeknek is, erősítve és elmélyítve a terápiás kapcsolatot, valamint elmélyít minden emberi kapcsolatot.

A hangtál tanfolyam nemcsak személyes fejlődésedet segíti elő, hanem szakmai repertoárodat is gazdagítja,
Szeretnéd kibővíteni a terápiás lehetőségeidet és elmélyíteni az emberi kapcsolataidat?
Akkor a hangtál tanfolyam lehet az, amire vágytál!

Ha valaha eddig fontolgattad, most itt az ideje, hogy belevágj, és megtapasztald mélységeit, szépségeit és magaddal vidd az értékeit!

Várlak szeretettel:
Kalmár Andrea 

hangtálazás