Adatkezelési tájékoztató

Kalmár Andrea

Az adatok kezelője Kalmár Andrea egyéni vállalkozó
Székhely: 1037 Budapest, Laborc u.13.
Nyilvántartási szám: 50176582
Adószám: 76760125-1-41

Kapcsolattartás

Vállalkozásunkat e-mailen vagy telefonszámon érheti el. Ilyen esetekben az Ön e-mail címét vagy telefonszámát kizárólag a megkeresésével kapcsolatban kezeljük, az érintett ügy idejére. Ezen adatkezelés a cég kapcsolattartáshoz fűződő jogos üzleti érdeke.

Számlák

Amennyiben Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, ezzel kapcsolatban számlák készülnek amely során törvényi kötelezettségeinknek teszünk eleget. A számlákat a számviteli törvény előírásainak megfelelő ideig tároljuk.

Adattovábbítás:

A számlaadatokat a számláinkat feldolgozó könyvelő céggel és az online számlázó rendszer üzememeltetőjével megosztjuk. Bankkártyás fizetés esetén a terminált vagy online fizetési felületet biztosító szolgáltatóval megosztjuk a fizető azonosítóját, a tranzakció összegét, dátumát, időpontját.

Nyilvános események adatkezeléseket

Tájékoztatjuk, hogy a nyilvánosság szélesebb körben való tájékoztatása céljából, eseményeinken felvételek és fényképek készülhetnek. Ilyenkor önt a fényképek készítésére az esemény meghirdetésénél és a helyszínen is felhívjuk figyelmét. Ezen adatok kezelése a cég közvélemény tájékoztatásához fűződő jogos érdeke. A felvételeket ha ellenkező kérés nem érkezik, az adatkezelő selejtezés nélkül megőrzi. Az adatokat honlapunk technológiai szolgáltatójával és a Facebook Ireland Ltd.-vel osztjuk meg. A nyilvánossá tett fényképek eltávolítását kérheti tőlünk, ebben az esetben kérjük forduljon a GDPR jogok kapcsán kijelölt munkatársunkhoz.

Tájékoztató a honlap látogatóinak:

A honlaplátogatás során, a látogatók IP címét és böngésző ujjlenyomatát a szerver naplókban rögzítjük, kiberbiztonsági célokból. A kiberbiztonsági célok megvalósítása a cég jogos érdeke. Ezeket a naplókat 1 hónap után töröljük.

Amennyiben a honlapunkon keresztül -a kapcsolati űrlap kitöltésével- veszi fel velünk a kapcsolatot, a nevén, e-mail címén kívül kezeljük az üzenetben megadott egyéb személyes adatokat.  Ezeket az adatokat az ügymenet lezártáig kezeljük, az adatok a weboldal szolgáltatójának szerverein is keresztül haladnak.

A honlap látogatása során a honlapon elhelyezett Google Analytics az Ön számítógépén úgynevezett sütiket (cookies) helyez el, ez az alkalmazás a honlaplátogatási szokásait tartalmazza, ez a cég oldalellátogatási statisztikák megismeréséhez fűződő jogos érdeke, az adatokat a Google LLC. is megkapja. Az adatok törlésig vagy lejáratig tárolódnak számítógépén. Ha nem szeretné az analitikai süti elhelyezését, akkor a böngésző beállításokkal ezt tilthatja vagy a google által biztosított böngésző bővítménnyel ezt korlátozhatja: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Az olyan közösségi hálózatok mint például a Facebook, az általuk biztosított funkciók, mint a lájkolási, megosztási lehetőségek további sütiket (cookies) helyeznek el, ezek a honlaplátogatási szokásait tartalmazzák, ehhez hozzájárulását kérjük. Az adatokat a közösségi média szolgáltatók is megkapják. Az adatok törlésig tárolódnak számítógépén. Ha Ön ezen közösségi platformokba be van jelentkezve, a közösségi médium által biztosított beépülő szolgáltatások automatikusan aktivizálódnak. Amennyiben Ön nem szeretné ezeket a közösségi média sütiket és a hozzá tartózó egyéb funkciókat, a sütik elhelyezését tilthatja böngészőjében, illetve kijelentkezhet közösségi média fiókjából.

Weboldalunkon lehetősége van hírlevelünkre feliratkozni. Ebben az esetben a hozzájárulásával, hírlevélküldés céljából, a törlés kéréséig kezeljük nevét és e-mail címét. A hírlevélről van lehetősége minden e-mail végén megtalálható linkkel is leiratkozni.

 

Honlapon történő program regisztráció:

Amikor honlapunkon programunkra jelentkezel, kezeljük a jelentkezés tényét a program dátumát, nevedet, e-mail címedet és minden egyéb személyes adatot, amit megjegyzésként elküldesz nekünk.

Az adatok a tárhelyszolgáltató szerverein kerülnek tárolásra. Az adatokat a megrendelések, szerződések teljesítéséhez szükségesek. További kezelésükről a számlák címszó alatt olvashatsz.

Online időpontfoglalási rendszer igénybevétele esetén a nevedet, e-mail címedet, telefonszámodat, időpontot, jelentkezés tényét és a és minden egyéb személyes adatot kezelünk amit megjegyzésként elküldesz nekünk. Az adatokat az időpontfoglaló rendszer szolgáltatójának szerverein tároljuk. Az adatokat a megrendelések, szerződések teljesítéséhez szükségesek. További kezelésükről a számlák címszó alatt olvashatsz.

GDPR jogok

Ön bármikor kérelmezheti az Adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen. Továbbá kérheti az érintett információk hordozható formában való közlését. További információért olvassa el a GDPR 13-19. cikkelyeit.

Amennyiben adatkezeléssel kapcsolatos kérdése, kérése van, lépjen velünk kapcsolatba! Az adatkezeléssel kapcsolatosan elérhető személy:

Név:                                              Kalmár Andrea

Cím:                                              1037 Budapest, Laborc u.13.

Tel.:                                               +36/70 7744 881

E-mail:                                           hanghid@gmail.com

Panasztétel

Az érintett panasszal fordulhat a hatósághoz is:

Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóság
Honlap: https://naih.hu

 

Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Banner-val