Egyéni programok

Egyéni hangfürdők

Az egyéni hangfürdőben hangtálakkal a testeden fekszel, melyek Rajtad rezegve intenzíven tudják kifejteni jótékony hatásaikat.

Egyensúlyba hozzák energiádat, feltöltenek, ahol hiányod van, és leoldják Rólad a feleslegesen felgyűlt energiát. Segítenek lényed magasabb rétegeihez kapcsolódni, azaz Önmagad kiteljesedett állapotára rátalálni.

Érzelmeid áramlását is hatékonyan támogatja a hangfürdő, mert segíti, hogy át tudd őket élni, illetve képessé válj transzformálni és erőforrásoddá alakítani őket.
Tested-lelked eredendő bölcsessége segíti, hogy a hangtálak rezgései megtalálják, hogy éppen hol tudod őket legjobban felvenni, azaz hol van leginkább szükséged rájuk.

A hangfürdő alatt Rád hangolódok, aktuális energiáidnak ill.ha van konkrét témád, akkor annak megfelelően alakul ki a kezelés menete.
Ha szeretnél már látható és tartós hatást elérni, akkor érdemes 3-5-7 alkalomra – elsősorban a változásod felé – elköteleződni.

Ha rendszeresen jársz csoportra, akkor ajánlom, hogy időnkénti gyere el egyéni alkalmakra is, hogy a csoportok – elsősorban finomtesti – hatásai teljesen beépülhessenek a fizikai testedbe is.
Szívese ajánlom az egyéni hangfürdőt arra is, hogy az óriás SAMSARA hangtál intenzív hatásainak személyes szinten tovább mozdítsa, feldolgozását támogassa.

Egyéni érintéses energiakezelések

Ez a módszer bennem a hangfürdőkből és a bodyworkből nőtte ki magát. Ötvöződik benne az a mozdulatlan érintés, amely a hangok még mozdulatlan világából kiinduló, energiát adó érintés, a dinamikus, áramlósabb vagy akár masszázs szerű érintésekkel, testkontaktussal.

Egy-egy konkrét alkalom ruhában zajlik és mindig a pillanatnyi állapotodhoz és/vagy a hozott témádhoz igazodik.

Olyan fejlődési korszakok hiányainak az utólagos feltöltésére képes, ahol az érintés, a testi kontaktus hiányzott, bár alapvetően fontos lett volna, mert az lett volna az, amit szeretetként felismerhettél volna.

Különösen ajánlom, ha azt veszed észre, hogy 

– túl sokat „agyalsz”, nem találsz igazi megnyugvást,

– nehezen engedsz közel másokat magadhoz, 

– nehezen fogadod el a testedet – pl. szégyent, bűntudatot érzel, ha a tested igényeire szeretnél figyelni

-, vagy az intimitásban számodra zavaró korlátaid vannak.

Ha ezt a módszert választod, a folyamat fontos része, hogy a saját határaidat biztonsággal figyelembe vesszük.

Időpont egyeztetés személyesen, emailen vagy telefonon.

Várlak szeretettel:
Andrea