csoportos programok

SAMSARA hangfürdők, SHAMBHALA és SHANKHA szentélybeli csoportos hangfürdők

Hangfürdők a SAMSARÁVAL, a világ legnagyobb hangtáljával

Samsara hangfürdők Garábon

A Cserhát hegyei közt megbújó Garábra hívlak Benneteket, a Grabensia Fogadó szentélyében álló SAMSARA hangtához. Ha ismered a hangtálak élményét, itt dimenzió váltásra készülhetsz 🙂 

SAMSARA ma a világ legnagyobb hangtálja, melyet eredeti nepáli recept alapján, egy osztrák műhelyben öntöttek. Az autentikus élményt nyújtó, különleges energiájú, és Jightub Rinpoche – egy bhutáni buddhista szerzetes – által felszentelt szentély számára.
A tál mérete különleges, átmérője 233 cm, súlya pedig 2,5 tonna, így két ember fekve kényelmesen (ülve akár 5 is) elfér benne.

Az óriás hangtálon kívül további hangtálak, gongok, csengők és a 3 különlegesen tiszta hangú, hangverseny harang hangjai adják a teljes élményt.
Ha szeretnél saját lényed magasságihoz és mélységeihez kapcsolódni, hogy életedet kiteljesítsd, sok szeretettel várlak!

Időpontok és árak az "Aktuális" menüpont alatt.

A hangszerek különleges intenzitása miatt szívből ajánlom, hogy a hangfürdő után még időzz el a hely csendjében, mielőtt visszatérnél a városba!
Sétálhatsz a környéken, vagy megszállhatsz Grabensia vendégházaiban, ill. szívesen ajánlom Grabensia éttermét, az Ambrus Apát fogadót.
A csoportos hangfürdőkre a következő csomagajánlatokban is jöhetsz:

HELYSZÍN: Grabensia Fogadó Garáb, Petőfi u.41.: https://www.grabensiafogado.hu

 

Autóval Budapesttől kb. 60-80 perc, tömegközlekedéssel a Stadionoktól kb. 2,5 óra.

A csoportos hangfürdő egy speciális, a résztvevőkre hangolódott, intuitív koncert, mely harmóniába hozza energiáidat és mélyen összekapcsol öngyógyító folyamataiddal.

A hangfürdő általánosan áthangoló és felemelő hatású. Oldja blokkjaidat, elakadásaidat, segít transzformálni azokat az energiákat, amik amúgy megnehezíthetenék életedet. Feloldódhatsz benne, letehetsz gondokat és felvehetsz olyan energiákat, melyek támogatást, feltöltődést adnak. 

A hangtálak hatására néha konkrét emlékeket és érzéseket tudsz elengedni, melyek már nem szolgálnak a javadra. Helyükre pedig beengedhetsz olyanokat, melyek hosszú távon segítik fejlődésedet.
A hangok segítségével így rákapcsolódsz lényed legbelsőbb igazára, azaz önmagadra találsz.
 

Csoportos hangfürdőket online, és személyesen Grabensia szentélyében, a SAMSARA hangtálnál tartok. Az óriás hangtál mellett saját hangtálakkal, két nagyobb wind-gonggal, és kicsikkel, esőbotttal, óceán dobbal, és csengőkkel várlak, melyek hangjai áthangolnak, közben leoldva régi, feleslegessé vált blokkjaidat, feszültségeidet.

A tálak rezgései segítenek mélyen ellazulni, emelik tudatosságodat, így bővítik életed lehetőségeit és erősítik belső harmóniádat.
 

A rendszeres csoportos alkalmak időpontját az Aktuális” menüpont alatt találod.
Részvételi díjakwww.hanghid.hu/arak

Várlak sok szeretettel!
Kalmár Andrea

SHAMBHALA hangfürdők

Óriás gonggal, óriás gong-dobokkal és nagy tibeti és üveg-hangtálakkal fogadlak a különleges SHAMBHALA szentélyben.
Ahiol Om-Mani-Padme-Hum mantrák felirataival körbe ölelve mélyülhetsz el a földelő hangokban. 
A világ legnagyobb gong-dobjával és egy 120 cm-es nagy gonggal, kisebb gongokkal, és nagy hangtálakkal vezetett hangutazásokra hívlak Grabensiába, hogy megtisztulva hozzáférj a belső erődhöz, melyben a gong-dobokkal igazán szívnyitó élményben lehessen részed! Középpontban a gyönyörű, zöld, Föld rezgését hozó 150 cm átmérőjű óriásgong-dobbal.  

Csoportos, egyéni, páros, és kiscsoportos időpontok külön is kérhetőek. 

Időpontok: http://www.hanghid.hu/aktualis
Részvételi díjak
www.hanghid.hu/arak

SHANKHA hangfürdők

SOUNDS and SPIRIT hangfürdők Budapesten
 
Nagy méretű, intenzív tibeti hangtálakkal, üveghangtálakkal és gongok mélyre ható rezgéseivel hívlak a gyönyörű és autentikus, igazi tibeti hangulatot idéző SHANKHA szentélyben.
Csoportos hangfürdőkre, hogy a tested-lelked-szellemed közti kapcsolatot teremtsük és megerősítsük a hangokon keresztül. Mely életed harmóniáját eredményezi.
❤️

Időpontok: http://www.hanghid.hu/aktualis
Részvételi díjak
www.hanghid.hu/arak