Ingyenes utó-konzultációk hang- vagy gongfürdők után

Hangfürdőim után jelezni szoktam, hogy ha bármilyen érzést, gondolatot, élményt felhoz, ami kérdéseket vet fel Benned, keress nyugodtan!
Mivel azonban ritkábban élnek vele, mint ahogy utólag hasznosnak bizonyult volna, most szeretnék ennek az utó-konzultációnak jól körülhatárolt kereteket adni. Ha szükségét érzed, bátran tudj élni vele.

Néha előfordul, hogy egy kezelés egyszerre akkora változást indít el bennünk, amit nem egyből értünk, vagyis „emésztünk meg”.
Azaz előfordulhat, hogy olyat tapasztalsz egy program után, amit nem egészen értesz. Mert még ilyet nem tapasztaltál, vagy épp nem vagy jól, akkor kérlek, hogy keress!
Előfordulhat, hogy elakad bennünk valamilyen érzés, gondolat, energia. Ismételt tapasztalatom, hogy ezt odafordulással és figyelemmel tovább tudjuk mozdítani. Náha csak egy mondat hiányzott ahhoz, hogy azt mondhasd: „Ja, így már értem, mi zajlik!”
Ráadásul telefonon és online is működik!

Ilyen esetekre utó-konzultációt tartok:
– Messengeren hangüzenetes vagy írásos üzenetváltásban itt: Messenger: @Andrea Kalmar (HangHíd)
– Telefonon: Tel: 06 70 7744881.

Szeretném ezzel megkönnyíteni, hogy ne maradj egyedül, ha egy kihívás közepén tartasz éppen: tudd, hogy van segítség, van megoldás
Van, amikor nagyobb falatot mozgatnak meg a hangok, mint amit egyből tudnánk megemészteni. De keress, együtt könnyebben megemésztjük!

Azt tapasztalom, hogy eddig amikor utólagos egyeztetés, rálátás és megértés született, az igazi plusz értéknek bizonyult.

Ha úgy ítéled meg, hogy egy nagyobb falatot találtál, akkor pedig több alkalmat is fordíthatunk rá, ekkor már a rendes egyéni óráim keretében. Mindig a saját fejlődésedet támogatják ezek a lépések. Továbblépések. Általuk a helyére teheted, be tudod építeni azt a változást, amit a hangok elindítottak Benned.

Ha Messengeren keresel, rugalmasan válaszolok, amikor oda jutok. Tudunk egymásnak hangban is üzenni.
De nyugodtan hívj telefonon is! Ha épp nem tudom felvenni, visszahívlak, ahogy tudlak. Vagy egyből beszélünk, vagy egyeztetünk egy későbbi időpontot hozzá.

 ***   ***   ***   ***