Tízmilliószoros napi SAMSARA hangfürdők és SHAMBHALA gongfürdők – 2024.júl.09.


     2024. július 09. kedd 
* 11-13 SHAMBHALA gongfürdő óriás gonggal és gongdobbal
* 15-17 és SAMSARA hangfürdő
* 17:30-18:30 SAMSARA hangfürdő

Szó szerint óriási élményekkel várlak a Tízmilliószoros napi SHAMBHALA hangutazásokon, melyet Grabensia impozáns méretű hangszerei tesznek lehetővé: 

✨SHAMBHALA gongfürdő:
Óriás gongdobbal, egy csoda szép és hangú új óriás gonggal, tibeti és üveg hangtálakkal és hárfával várlak erre a mélységet ésé stabilitást hozó belső utazásra.

Ahol főszereplő egy 150 cm-es óriás gongdob, valamit egy 180 cm-es Grotta Sonora gong mélységet és erőt adó rezgései. Melyeket nagy tibeti hangtálak, üveghangtálak, és hárfa tiszta és felemelő hangjai egészítenek ki egy igazi élménnyé.

✨SAMSARA hangfürdő:
A világ jelenleg legnagyobb, 2,5 tonnás hangtáljva vár. Belsejében is időzöl majd és átélheted dimnezióváltást hozó hatását. Az élmény átható, de egyedi, mindenkinek az „itt és most”-ban érkezik. A tízmilliószoros nap ereje fokozhatja a teremtésed erejét.

Helyszín: Mahayana Buddhista Egyház, GRABENSIA,
3067 Garáb (Nógrád), Petőfi u.41.
Várlak szeretettel és a tízmilliószoros napok támogató energiájával, melyeken sok millió ember fókuszál egyszerre teremtő tudatával a felemelkedésére.

Csatlakozzunk együtt mi is!

Más alkalommal szabadon kérhetsz SHAMBHALA és SAMSARA privát időpontokat is: csoportos és személyes (egyéni, páros, kiscsoportos és családi) hangfürdőre.
Árak: www.hanghid.hu/arak

Várom szeretettel jelentkezésedet!
Andrea