szülő-gyermek hangfürdők

Hangfürdők Szülők és kisgyermekeik számára

Szívből ajánlom szülőknek, hogy valamelyik vagy több gyermekükkel vegyenek részt hangfürdő(kö)n.
Összehangol, harmonizál, új megoldások születését teszi lehetővé.
Pl. új rálátást ad, megértést, elfogadást megszokott helyzetekkel, viselkedési, gondolkodási mintákkal, érzésekkel kapcsolatban.

Kb.10 éves kor alatt még a csoportos hangfürdő túl mozdulatlan és csendes lenne kisgyermekek részére. A családi hangfürdő viszont lehetővé teszi, hogy a szülők éppúgy megpihenjenek, mint ahogy a gyerekek is töltődjenek.

A gyermekek számára interaktív módon zajlik, gyakran együtt zenélünk a gyerekekekkel, miközben anya és apa vagy bent fekszenek Samsarában, az óriás hangtálban (Garábon), vagy hangtálakkal a testükön pihenhetnek (Budapesten).

A kisgyerekek pedig kimozoghatják és beszélhetik azt, amit az új energiák és élmények bennük a felszínre hoznak.

Lehet érkezni konkrét témával, vagy fejlődést hozó kikapcsolódás vágyával is.

Szülőként jöhet a gyermekével anya, apa vagy mindketten. Minimum korhatár nincs.

Várlak Benneteket szeretettel:
Andrea

Ajánlások

„Minden egyes hangfürdőt izgatottan és kíváncsian vártunk kislányaimmal. Az első pillanatoktól kezdve a Lányok és én is el voltunk varázsolódva, a lányok nagyon érezték azt hogy mikor elég nekik és mikor vágynak másra. A gyönyörű, elvarázsoló hangok igényét azonban minden újabb alkalom előtt már jelezték.” Mikor jön a hangálas néni?” A hangok és Andrea személye részemre, mint Anya megnyugvást, elfogadást és még szorosabb kapocst és még nagyobb szerethetőséget adott a gyermekeim iránt. A lányokon hol a nyitottság, hol a dacosság, makacsság jött felszínre, de aminek ki kellett jönnie az megjelent és tovább „épített” bennünket. A hangfürdők után a lányok is napokig nyugodtabbak és együttműködőbbek voltak, sőt még amit megemlítenék, hogy betegségek tünetei is enyhültek már csak Andreával történt telefon beszélgetés során. Andrea számomra a hangok mellett még tükröt biztosított, hogy gyermekeimet jobban megismerhessem és tudatosabban neveljem. Hálásan köszönjük a hangfürdőket!”

– Krisztina, szülő-gyerek hangfürdő

 

„Andreához az akkor 12 hónapos lányommal mentem hangfürdőre. aki rémesen rosszul aludt, konkrétan nappal és az éjszaka első felében csak mellkason, a kanapén ülve. Párommal felváltva vittük végig, hogy egyikünk mindig pihenjen. Már megterhelő volt számunkra. A hangfürdő után nem sokkal először éjjel, majd nappal is sikerült letennünk altatás után az ágyba. Ezzel párhuzamosan egyre hosszabb ideig aludt éjjel. Mindez a bennünk, bennem zajló folyamat eredménye. El tudtam engedni Őt, ezáltal Ő is minket. Mára éjjel magára lehet hagyni, így van időnk a töltődésre is.”

– Klaudia, Budapest

Cookie Consent with Real Cookie Banner