Egyéni Hangfürdő

  egyéni HF 19 nov.jpg   image.png

Az egyéni hangfürdőben hangtálakkal a testeden fekszel, melyek Rajtad rezegve intenzíven tudják kifejteni jótékony hatásaikat.

Egyensúlyba hozzák energiádat, feltöltenek, ahol hiányod van, és leoldják Rólad a feleslegesen felgyűlt energiát. Segítenek lényed belsejéhez kapcsolódni, azaz önmagadra rátalálni.

Érzelmi nehézségek esetén is hatékonyan alkalmazhatóak, mert megerősítenek, hogy át tudd őket élni, illetve képessé válj transzformálni és erőforrásoddá alakítani őket. 

Hozhatsz valamilyen konkrét témát (pl. anyagi helyzeted javítása, vagy párkapcsolati konfliktus, stb.) vagy csak gyere, mert a hangtálak rezgései megtalálják, hogy tested-lelked éppen hol tudja őket legjobban felvenni, azaz hol van leginkább szükséged rájuk. 

A hangfürdő alatt Rád hangolódok, és eredeti témádnak, illetve aktuális energiáidnak megfelelően alakul ki a kezelés menete. 

Ha rendszeresen jársz csoportra, akkor ajánlom, hogy időnkénti gyere el egyéni alkalmakra is, hogy a csoportok - elsősorban finomtesti - hatásai teljesen beépülhessenek a fizikai testedbe is.

Érdeklődés és bejelentkezés: andreakalmar@gmail.com vagy 70/7744 881.

Várlak szeretettel:
Kalmár Andrea

Lótusz virág.jpg


/album/kepgaleria-egyeni-hangfurdo1/egyeni-no5-jpg1/

—————

/album/kepgaleria-egyeni-hangfurdo1/egyeni-gyerek3-jpg1/

——————————