Hangfürdők a SAMSARÁVAL, a világ legnagyobb hangtáljával

 

SAMSARA.jpg

A Cserhát hegyei közt megbújó Garábra hívlak Benneteket, a Grabensia Fogadó szentélyében álló SAMSARA hangtához. Ha ismered a hangtálak élményét, egy új dimenzió váltásra készülhetsz :) 

A világ legnagyobb hangtálja a SAMSARA.
Tulajdonosa rendelésére egy osztrák műhelyben öntötték 2017-ben, és onnan szállították Garábra. Az autentikus élményt nyújtó, különleges energiájú, Jightub Rinpoche, bhutáni buddhista szerzetes által felszentelt szentélyébe.
A hangtál a Guiness rekordok könyvében is megtalálható.

A tál méretezésénél az aranymetszés, vagyis az „arany arány” szabályait vették figyelembe, így az átmérője 233 cm, súlya pedig 2,5 tonna.

Az óriás hangtálon kívül további hangtálak, gong és a 3 különlegesen tiszta hangú, hármas hangtál harang ( szintén egyediek, a világon csak 2 másik helyen vannak ilyenek) hangjait is élvezheted majd!

CSOPORTOS HANGFÜRDŐK:

Időpontok és árak az "Aktuális" menüpont alatt.

EGYÉNI, PÁROS és CSALÁDI HANGFÜRDŐK:

Időpontok és árak az "Aktuális" menüpont alatt.

A programon bizonyos ideig (egyéni/páros esetén végig) benne fekhetsz/fekhettek a SAMSARÁBAN, ami hihetetlenül átrezget. Óriási élmény!!!

A létszám korlátozott, így mindegyik programra BEJELENTKEZÉST KÉRÜNK!

A hangszerek különleges intenzitása miatt szívből ajánlom, hogy a hangfürdő után még időzz el a hely csendjében, mielőtt visszatérnél a városba!
Sétálhatsz a környéken, de használhatod a vendégház japán fürdőjét (vírusmentes időszakban), és az Ambrus Apát étterem illetve a minőségi vendégházak szobái is kellems hangulattal várnak.


HELYSZÍN: Grabensia Fogadó, Garáb: https://www.grabensiafogado.hu

 

Autóval Budapesttől kb. 70 perc, tömegközlekedéssel a Stadionoktól kb. 2,5 óra.

 

Várunk sok szeretettel!

Kalmár Andrea

”Vidd magaddal a nyugalmat”