„A Jóllét Hanghullámai” zárt Facebook csoportom heti ÉLŐ ADÁSAI és Zoomos ÉLŐ Csoportjai

Gyere csatlakozz ingyenes „A Jóllét Hanghullámai” zárt Facebook csoportomhoz, ahol heti élő online programokat találsz. Együtt megyünk abban, hogy elérhesd azt, amit a szívedből szeretnél úgy, hogy aza JÓLLÉTEDET szolgálja. Ahogy a hangokon és gyakorlatokon át harmóniába hozzuk vágyainkat az isteni renddel, úgy támogatjuk, hogy könnyen meg is valósuljanak.

* 2 hetente meditációs vagy gondolatébresztő hangfürdős, élő adásokkal jelentkezem, melyeket a csoportban egy ideig utólag még felvételről is meg tudod hallgatni (fejhallgató javasolt).
* 2 hetente pedig Zoom-on jelentkezem be egy csoportos, interaktív, mozgásos alkalomra. Azzal a céllal tudunk ilyenkor kapcsolódni, hogy továbbvigyük azt, amit a hangfürdők és az élet megmozdítottak Benned.
Ha Zoomon részt szeretnél venni, kérem küldd el nekem az email címedet. A heti Zoom linket és részleteket emailen küldöm.

Időpontok: Hetente csütörtökön (néha szerdán – az előzetes kiírás szerint) 18:30-19:30 között

Azért vagy itt, hogy megtörténjen a csoda, igaz? A csoportba itt tudsz bejelentkezni.

Ha pedig eleged van abból, ami eddig volt, és átütő átalakulásra határozod el magadat, örömmel kísérlek „AZ ÉN SZIMFÓNIÁJA” 90 napos, egyéni, online programomban.

Ehhez foglald le ingyenes hívásodat itthogy szabadon, szeretetben és méltó önbecsüléssel élj!