Aktuális programok

2020. január

Újévi hangfürdőkkel. Egyéni hangfürdőkkel és készülődő extra programmal Budapest mellett

 

 

Kedves Látogatóm, Hallgatóm!

Örömteli és egyensúlyt hozó Új Évet kívánok Neked!

 

 Ezúttal köszönöm Neked a tavalyi közös munkát és bizalmadat, és sok szeretettel várlak idén is!

 

Rengeteg belső folyamatom zajlik az utóbbi hónapokban, melynek következtében jelenleg 4 hetente tartom a rendszeres szerdai hangfürdőket. A következő időpont februárra esik már (február 5.). Viszont lehetőségem van kisebb létszámú csoportos hangfürdőkre fogadni jelentkezőket.  Ezek feltételeit rugalmasan egyeztethetjük.


Hamarosan viszont egy izgalmas új hangélménnyel várlak Budapesttől nem messze! Amíg még ki nem forr néhány részlete az új programnak, hadd hagyjam feltáratlanul számodra! Annyit azért szeretnék elárulni, - hogy kicsit már felkeltsem az érdeklődésedet-, hogy életem leginspirálóbb lehetőségének tartom, és remélem, nemsokára sokan élvezhetitek majd az erejét és hatásait!

Egyéni és kiscsoportos programokkal várlak szeretettel januárban is:

 

      I.        KISCSOPORTOS hangfürdő

          
Lehetőségem nyílt arra, hogy spontán szerveződő, kiscsoportos hangfürdőket tartsak az új budai helyszínen (III.ker.Laborc utca). Szívesen ajánlom baráti társaságoknak, családoknak! Kisebb létszám, meghitt hangulat, személyes törődés vár.
Ár és időpont külön egyezetés alapján alakul. 

 

 

    II.    SZÜLŐ-GYEREK hangfürdők

 

G.Krisztiék.jpg

Örömömre lassan több eredménnyel is beszámolhatok a szülő-gyerek hangfürdőkből: pl. a babák elkezdtek tudni nyugodtan maguk aludni, vagy lefeküdni, kisgyerekeknél pedig nagyobb önállóság, kompetencia élménye tapasztalható. 
Két ajánlást olvashatsz ezen az oldalon.

 SZÜLŐ-GYEREK hangfürdők

Kisbabás, kisgyermekes szülők részére ajánlom, gyermekeik, vagy gyermekeikkel kapcsolatos saját terheik könnyítésére, közös energiaterük gyógharmonizálására. Felmerülő témák pl. elalvás, lefekvés, szoptatás, bepisilés körüli kihívások, fegyelmezési, érzelmi és határtartási konfliktusok.

A gyermekek számára interaktív módon zajlik: ők maguk is zenélhetnek, játszhatnak, mozoghatnak, életkoruktól és pillanatnyi állapotuktól függően.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

 

   III.        EGYÉNI és PÁROS  ALKALMAK

egyéni HF 19 nov.jpg   Egyéni hangfürdők

Extra figyelem és törődés, és intenzív testi-lelki élmény a testeden rezgő hangtálakon keresztül. Egy konkrét téma feldolgozására vagy általános jólléted fokozására is ajánlom.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

páros hangfürdő.jpg

 

PÁROS hangfürdők

Az egyénihez hasonlóan ráhangolódásból születik, de kettőtök számára. Hisz két ember közös terének gyakran jót tesz egy kis törődés, támogatás, harmonizálás. Erre ad lehetőséget a páros hangfürdő. Nem csak pároknak, de barátoknak vagy családtagoknak is szívből ajánlom!

 

 

Feltültő érintések

Ez a módszer olyan korszak hiányainak az utólagos feltöltésére képes, ahol az érintés, a testi kontaktus lett volna az, amit szeretetként felismerhettél volna. 

Különösen ajánlom, ha azt veszed észre, hogy túl sokat "agyalsz", nem találsz igazi megnyugvást, - nehezen engedsz közel másokat magadhoz, nehezen fogadod el a testedet – pl. szégyent, bűntudatot érzel, ha a tested igényeire szeretnél figyelni-, vagy az intimitásban számodra zavaró korlátaid vannak.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

Integrált egyéni kísérés
 

Ha szeretnél egy mélyreható változást végigvinni életedben, több módszer egymás utáni folyamatát kínálom. Ez egy lehetőség arra, hogy ezek a változások stabilan fennmaradjanak, ahogy rétegről rétegre átdolgozunk egy témát Benned. 

hangfürdők, feltöltő érintések, bodywork, egyéni állítás, belső kép meditáció és Access Bars közül - az adott alkalom adta energiatérben - választva kapod a számodra a lehető leghatékonyabb jelenlétet.  Várlak szeretettel! Kérdéseiddel is keress nyugodtan.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

A fenti programokra bejelentkezést kérek!

Jelentkezni itt tudsz:

BEJELENTKEZÉS

További információk:andreakalmar@gmail.com és  www.hanghid.hu.

 

Várlak szeretettel

Kalmár Andrea

 

www.hanghid.hu

+36 70 7744 881

www.facebook.com/hanghid.hu

 

 

 

ünnepek.jpgKARÁCSONYI hangfürdők
Nem csak a közelgő ünnepek fokozódó fényével, de a téli napéjegyenlőség energiáival együtt várlak szeretettel:

2019. december 21. szombat

16-17:30 Karácsonyi szeretetmeditációs hangfürdő

18-19:30 Karácsonyi hangfürdő

Helyszín: Magnet Közösségi Ház, Lótusz terem

További részletek itt

 

 


Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás. Erre a címre kérek értesítést a HangHíd aktuális programjairól:
Jelentkezés

Itt bejelentkezhetsz programjaimra: