Aktuális programok

2019. november

Tízmilliószoros napi hangfürdőkkel, Mikulás napi tanfolyammal, címváltozással

 

Kedves Látogatóm, Hallgatóm!

 

Az év utolsó tízmilliószoros napjára újra két hangfürdővel készülök. Várlak, ha szeretnél új lehetőségekre megnyílni, vagy feltöltődni belső békével a készülődő ünnepi időszakra!

 

Ajándékutalv. Karácsony csop.eredeti MINTA.jpg

December elején Mikulásra esik majd a hangterápia tanfolyamMivel az utóbbi időben egyre mélyebb átalakulásokon mentek át a résztvevők, a nyújtott lehetőséget és értéket  kifejezendő emeltem áraimon, erre a tanfolyamra azonban MIKULÁS NAPI engedménnyel várlak! Adhatod magadnak vagy másnak is télapó ajándékba J!

Ha pedig már előre felkészülnél az ünnepekre, és szívesen ajándékozol élményt valakinek, a hangfürdő ajándék utalványok részleteit megtalálod ittLassan egyre több pozitív visszajelzés érkezik a szülő-gyerek hangfürdőkből is, így még inkább szívből ajánlom őket és a párosakat is Karácsonyra!

 

Jelzem még, hogy az egyéni és páros foglalkozásokkal mostanra átköltöztem Zuglóból a III. kerületbe. Így ezután a III.ker., Laborc utcában ill. a Magnet Házban várlak Benneteket szeretettel.
 

      I.        CSOPORTOS hangfürdők

 

tízmill nov.jpgTÍZMILLIÓSZOROS NAPI hangfürdők:

2019. november 18. hétfő

17-18:30 és

19-20:30 között

           Helyszín: Magnet Közösségi Ház, Lótusz terem

Bővebben: itt.

SZERETET-meditációk és hangfürdők: SZÍVNYÍLÁS

2019. november 13. szerda, 17-18:30 között

Helyszín: Budapest, Magnet Közösségi Ház, Rekettye terem

További részletek itt.

 

Szerda esti KITELJESEDÉS hangfürdők

2019. november 13. szerda, 19-20:30 között

Helyszín: Budapest, Magnet Közösségi Ház, Rekettye terem

További részletek itt.

 

Intuitív Hangterápia tanfolyam - Mikulás engedménnyel

2019. december 6-7-8. - pénteken 17-21, szombat-vasárnap 9-18 óra között

Ha szeretnéd a hangtálak világát megismerni, hogy magad vagy mások számára használd őket, várlak két és fél intenzív és mély, gyógyító tanfolyami napra.

Fókuszban a kezelés hangtálakkal és kiegészítő hangszerekkel. Ezek működése, hatóterületei, és a saját felső intuícióhoz való kapcsolódás, mely a kezelések alapját adja. Benne sok gyakorlással és az utóbbi megsegítésére családállítással is.

Részleteket itt olvashatsz. Jelzem, hogy mivel az utóbbi időben egyre mélyebb átalakulásokon mentek át a résztvevők, a nyújtott lehetőséget és értéket látod kifejeződni a megemelt árban!

Igény szerint a fentitől eltérő időpontra is egyeztethetünk tanfolyamot.

 

Egy kis decemberi előzetes:

KARÁCSONYI hangfürdők

2019. december 21. szombat

16-17:30 Karácsonyi szeretetmeditációs hangfürdő

18-19:30 Karácsonyi hangfürdő

Helyszín: Magnet Közösségi Ház, Lótusz terem

 

 

    II.    SZÜLŐ-GYEREK hangfürdők

 

G.Krisztiék.jpgÖrömömre lassan több eredménnyel is beszámolhatok a szülő-gyerek hangfürdőkből: pl. a babák elkezdtek tudni nyugodtan maguk aludni, vagy lefeküdni, kisgyerekeknél pedig nagyobb önállóság tapasztalható .

 

SZÜLŐ-GYEREK hangfürdők

 

Kisbabás, kisgyermekes szülők részére ajánlom, gyermekeik, vagy gyermekeikkel kapcsolatos saját terheik könnyítésére, közös energiaterük gyógyítására. Felmerülő témák pl. elalvás, lefekvés, szoptatás, bepisilés körüli nehézségek, fegyelmezési, érzelmi és határtartási konfliktusok.

A gyermekek számára interaktív módon zajlik: ők maguk is zenélhetnek, játszhatnak, mozoghatnak, életkoruktól és pillanatnyi állapotuktól függően.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

 

 

   III.        EGYÉNI és PÁROS  ALKALMAK

 

páros hangfürdő.jpg

Egyéni hangfürdők

Extra figyelem és törődés, és intenzív testi-lelki élmény a testeden rezgő hangtálakon keresztül. Egy konkrét téma feldolgozására vagy általános jólléted fokozására is ajánlom.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

PÁROS hangfürdők

Az egyénihez hasonlóan ráhangolódásból születik, de kettőtök számára. Hisz két ember közös terének gyakran jót tesz egy kis törődés, támogatás, harmonizálás. Erre ad lehetőséget a páros hangfürdő. Nem csak pároknak, de barátoknak is szívből ajánlom!

 

Egyéni gyógyító érintések

 

Ez a módszer olyan korszak hiányainak az utólagos feltöltésére képes, ahol az érintés, a testi kontaktus lett volna az, amit szeretetként felismerhettél volna. 

Különösen ajánlom, ha azt veszed észre, hogy túl sokat "agyalsz", nem találsz igazi megnyugvást, - nehezen engedsz közel másokat magadhoz, nehezen fogadod el a testedet – pl. szégyent, bűntudatot érzel, ha a tested igényeire szeretnél figyelni-, vagy az intimitásban számodra zavaró korlátaid vannak.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

Integrált egyéni kísérés
 

Ha szeretnél egy mélyreható változást végigvinni életedben, több módszer egymás utáni folyamatát kínálom. Ez egy lehetőség arra, hogy ezek a változások stabilan fennmaradjanak, ahogy rétegről rétegre átdolgozunk egy témát Benned. 

hangterápia, gyógyító érintések, bodywork, egyéni állítás, belső kép meditáció és Access Bars közül - az adott alkalom adta energiatérben - választva kapod a számodra a lehető leghatékonyabb jelenlétet.  Várlak szeretettel! Kérdéseiddel is keress nyugodtan.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

A fenti programokra bejelentkezést kérek!

Jelentkezni itt tudsz:

BEJELENTKEZÉS

További információk:andreakalmar@gmail.com és  www.hanghid.hu.

 

Várlak szeretettel

Kalmár Andrea

 

www.hanghid.hu

+36 70 7744 881

www.facebook.com/hanghid.hu

 

 

 


Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás. Erre a címre kérek értesítést a HangHíd aktuális programjairól:
Jelentkezés

Itt bejelentkezhetsz programjaimra: