Szülő-gyerek hangfürdők

Kisbabás, kisgyermekes szülők részére ajánlom, gyermekeik, vagy gyermekeikkel kapcsolatos saját terheik könnyítésére, közös energiaterük harmonizálására. Felmerülő témák pl. elalvás, lefekvés, szoptatás, bepisilés körüli kihívások, fegyelmezési, érzelmi és határtartási konfliktusok.

A gyermekek számára interaktív módon zajlik: ők maguk is zenélhetnek, játszhatnak, mozoghatnak, életkoruktól és pillanatnyi állapotuktól függően.

Ezeken az alkalmakon hangokat (hangfürdő), szabad mozgást (bodywork vagy családállításos tér szerinti) és érintéseket használok, a kisgyermekre és a jelen levő szülő(k)re együtt figyelve.

Minden alkalom egyedi, az épp felmerülő igényeknek megfelelően alakul. 

Főként a magzatkori és csecsemőkori hiányok feltöltésén, átmozdításán keresztül hat hangok, figyelem és érintések segítségével. Növeli a belsp erőhöz való hozzáférést mindszülőként, mint  GG

Szülőként jöhet a gyermekével anya, apa vagy mindketten. Minimum korhatár nincs.

Várlak Titeket szeretettel:
Andrea

 

 

 

 

 


AJÁNLÁSOK

"Minden egyes hangfürdőt izgatottan és kíváncsian vártunk kislányaimmal. Az első pillanatoktól kezdve a Lányok és én is el voltunk varázsolódva, a lányok nagyon érezték azt hogy mikor elég nekik és mikor vágynak másra. A gyönyörű, elvarázsoló hangok igényét azonban minden újabb alkalom előtt már jelezték." Mikor jön a hangálas néni?" A hangok és Andrea személye részemre, mint Anya megnyugvást, elfogadást és még szorosabb kapocst és még nagyobb szerethetőséget adott a gyermekeim iránt. A lányokon hol a nyitottság, hol a dacosság, makacsság jött felszínre, de aminek ki kellett jönnie az megjelent és tovább "épített" bennünket. A hangfürdők után a lányok is napokig nyugodtabbak és együttműködőbbek voltak, sőt még amit megemlítenék, hogy betegségek tünetei is enyhültek már csak Andreával történt telefon beszélgetés során. Andrea számomra a hangok mellett még tükröt biztosított, hogy gyermekeimet jobban megismerhessem és tudatosabban neveljem. Hálásan köszönjük a hangfürdőket!" 

- Krisztina, szülő-gyerek hangfürdő

"Andreához az akkor 12 hónapos lányommal mentem hangfürdőre. aki rémesen rosszul aludt, konkrétan nappal és az éjszaka első felében csak mellkason, a kanapén ülve. Párommal felváltva vittük végig, hogy egyikünk mindig pihenjen. Már megterhelő volt számunkra. A hangfürdő után nem sokkal először éjjel, majd nappal is sikerült letennünk altatás után az ágyba. Ezzel párhuzamosan egyre hosszabb ideig aludt éjjel. Mindez a bennünk, bennem zajló folyamat eredménye. El tudtam engedni Őt, ezáltal Ő is minket. Mára éjjel magára lehet hagyni, így van időnk a töltődésre is." 

- Klaudia, Budapest