Egy, a HangHíd/Kalmár Andrea hangtál tanfolyamait ismertető Interjú, az ATV és az Echo TV "Hazahúzó" című műsora számára.

Megjelenés az Atv 2018. okt. 2-i és és az Echo Tv 2018. okt. 5-i adásaiban.

Bepillantás egy egyéni tanfolyamba:


Intuitív hangtál terápia tanfolyam

Helyszín: 

Budapest: XIV. ker., Szervián u. 8. 2/12. egyéni és páros tanfolyam esetén, csoportosan külön egyeztetéssel 

Ára: 

58000 Ft/fő páros vagy csoportos és 70000 Ft egyéni tanfolyam esetén

 

Szeretnéd a hangterápia gyengéd, de mélyreható módszerének alapjait elsajátítani?

Eszközt kapni ahhoz, hogy másoknak és magadnak segíteni tudj kiteljesedni, gyökeres változásukat támogatni?

Ha igen, várlak szeretettel a számodra is átalakulást hozó 2.5 napra.

Ez a tanfolyam egy alapot ad ahhoz, hogy megismerkedj az intuitív hangtál terápia alapjaival, a tibeti hangtálak működésével, használatával és felkészít arra, hogy magadnak vagy másoknak testkezeléseket adj.

Az elméleti ismeretek között saját, 10 éva alatt összegyűjtott tapasztalataimon keresztül mondom el, hogy a hangtálak és kiegészítő hangszerek mi mindenre jók, hogyan hatnak és milyen lehetőségeket nyitnak meg számodra használóként.

Másrészt megerősíti a kapcsolatodat saját intuícióddal és elsajátítod benne a testkezelési technika alapjait, valamint a kezeléshez tartozó gyógyítói hozzáállást.

 

A két és fél napban elmélet és gyakorlat folyamatosan váltakozik.

 

Az első fél nap programja

Elméleti ismeretek a hangtálakról, a rezgésterápiáról. Arról, hogyan működnek a hangtálak, miért és hogyan hatnak. A hangtálak kezelésének, tisztításának módjáról.

A gyakorlati részben a hangtálak, különböző ütő használatát és az ütési módszereket gyakorlod.  

Tapasztalataidat megbeszéljük.

A második nap programja

Elméleti ismeretek a hangterápián keresztüli gyógyulásról, gyógyításról. Mi mindenre használhatók a hangtálak. A hangtál terápia illesztése  a Ken Wilberi emberképbe. 

A gyakorlati részben megtanulod használni a hangtálakat, és az intuitív technika alapjául szolgáló testkezelést. Ezt egymáson gyakoroljátok, vagy egyéni tanfolyamon egy meghívott alanyon gyakorolsz, és tőlem kapsz egy teljes kezelést. 

Tapasztalataidat megbeszéljük.

 

A harmadik nap programja  

Elméleti ismeretek a hagtál terápiás gyógyítói attitűdről és a gyógyító szerepéről. Az energiavezetés fontosságáról, alkalmazásáról.

Kezelést kiegészítő, tudati és energetikai technikák. Csoportos hangfürdő, egyszerűsített és konkrét fizikai fájdalmakra összpontosító kezelések. 

Gyakorlati rész: Tovább gyakoroljátok egymáson a teljes testkezelést, ill. egyéniben egy meghívott alanyon gyakorolsz, és tőlem kapsz egy teljes kezelést. Tapasztalataidat megbeszéljük.

 

A tanfolyamot csoportos, páros vagy egyéni formában tartom. 

A meghirdetett tanfolyam(ok)at, melyekhez csatlakozhatsz, keresd az Aktuális menüpont alatt! 

 

Ettől eltérő időpontot is kérhetsz: 2,5 napban. Ezek a napok lehetnek egymástól elkülönülten is, ahogy az életünkbe bele tudjuk illeszteni.


Ajánlások

"Egy csodálatos vilag nyílt meg előttem a tanfolyam elvégzésével. Nagyon tetszett az intuitív módszer, a precízen átadott ismeretek anyaga. Életem egyik legjobb döntésének érzem ennek a hangtál tanfolyamnak az elvègzését, és mindenkinek szeretettel ajánlom!"  -  Melinda, Székesfehérvár

 

"A hangtál tanfolyam sok intenzív gyakorlást rejtett magába. Sok különféle technikával ismerkedtem meg. Mélysége van, engedtem hogy magával vigyenek a hangok, amik biztonságot és megnyugvást hoztak magukkal. "  -  Angéla Pécs