Egy, a HangHíd/Kalmár Andrea hangtál tanfolyamait ismertető Interjú, az ATV és az Echo TV "Hazahúzó" című műsora számára.

Megjelenés az Atv 2018. okt. 2-i és és az Echo Tv 2018. okt. 5-i adásaiban.

Bepillantás egy egyéni tanfolyamba:


Hangtál tanfolyam

Helyszín: 

Budapest: XIV. ker., Szervián u. 8. 2/12. egyéni és páros tanfolyam esetén, csoportosan külön egyeztetéssel 

Ára: 

44000 Ft/fő páros vagy csoportos és 58000 Ft egyéni tanfolyam esetén

 

 

Szeretnél egy gyengéd, de mélyreható gyógymódot elsajátítani? 

Egy ősi módszernek a használójává válni?

Eszközt kapni ahhoz, hogy másoknak és magadnak segíteni tudj?

Ha igen, várlak szeretettel hangtál tanfolyamomon, ahol egyrészt megismerkedsz a tibeti hangtálak működésével: Saját tapasztalataimon keresztül elmondom, mi mindenre jók, hogyan hatnak, milyen lehetőségeket nyitnak meg számodra használóként. Másrészt elsajátítod az intuitív testkezelési technika alapjait, és a kezeléshez tartozó gyógyítói hozzáállást.

 

Az első nap programja

Elméleti ismeretek a hangtálakról, a rezgésterápiáról és a gyógyulásról. Arról, hogyan működnek a hangtálak, miért és hogyan hatnak, és mire használhatók. Ismeretek a bolygó hangtálakról, a hangtálak kezelésének, tisztításának módjáról.

A gyakorlati részben megtanulod használni a hangtálakat, és az intuitív technika alapjául szolgáló testkezelést. Ezt egymáson gyakoroljátok, vagy egyéni tanfolyamon rajtam gyakorolsz, és tőlem kapsz egy teljes kezelést. 

Tapasztalataidat megbeszéljük.

 

A második nap programja

Elméleti rész a gyógyítói attitűdről, a gyógyító szerepéről hangtálazás esetén. Az energiavezetés fontosságáról, alkalmazásáról.

Kezelést kiegészítő, tudati és energetikai technikák. Csoportos hangfürdő, egyszerűsített és konkrét fizikai fájdalmakra összpontosító kezelések. 

Gyakorlati rész: Tovább gyakoroljátok egymáson a teljes testkezelést, ill. egyéniben rajtam gyakorolsz, és tőlem kapsz egy teljes kezelést. Tapasztalataidat megbeszéljük.

 

A tanfolyamot csoportos, páros vagy egyéni formában tartom. 

A meghirdetett tanfolyam(ok)at, melyekhez csatlakozhatsz, keresd az Aktuális menüpont alatt! 

 

Ettől eltérő időpontot is kérhetsz: 2x8 vagy 3x5 órában 


Ajánlások

"Egy csodálatos vilag nyílt meg előttem a tanfolyam elvégzésével. Nagyon tetszett az intuitív módszer, a precízen átadott ismeretek anyaga. Életem egyik legjobb döntésének érzem ennek a hangtál tanfolyamnak az elvègzését, és mindenkinek szeretettel ajánlom!"  -  Melinda, Székesfehérvár

 

"A hangtál tanfolyam sok intenzív gyakorlást rejtett magába. Sok különféle technikával ismerkedtem meg. Mélysége van, engedtem hogy magával vigyenek a hangok, amik biztonságot és megnyugvást hoztak magukkal. "  -  Angéla Pécs