Egy, a HangHíd/Kalmár Andrea hangtál tanfolyamait ismertető Interjú, az ATV és az Echo TV "Hazahúzó" című műsora számára.

Megjelenés az Atv 2018. okt. 2-i és és az Echo Tv 2018. okt. 5-i adásaiban.

Bepillantás egy egyéni tanfolyamba:


Intuitív hangtál tanfolyam

image.png image.png  image.png  

 
 

Szeretnéd a hangtálazás és hanggal változtatás gyengéd, de mélyreható módszerének alapjait elsajátítani?

Eszközt kapni ahhoz, hogy másoknak és magadnak segíteni tudj kiteljesedni és gyökeres változásukat támogatni?

Ha igen, várlak szeretettel a számodra is átalakulást hozó 2.5 napos tanfolyamra!

Fókuszban a hangtálak és kiegészítő hangszerek működése, hatóterületei, és a saját felső intuícióhoz való kapcsolódás, mely a kezelések alapját adja.

A felsőbb intuícióhoz kapcsolódás támogatására a gyakorlásokon kívül mini családállításokkal színesítettem a tanfolyamot, mely segít az útban álló kétségek, korlátok oldásában.

Kimondottan ajánlom segítő foglalkozásúaknak, saját hatóterületük - hangtllas rezgéseken keresztüli - bővítésére!

Ez a tanfolyam egy alapot ad ahhoz, hogy megismerkedj az intuitív hangtálazás alapjaival, a tibeti hangtálak működésével, használatával és felkészít arra, hogy magadnak vagy másoknak testkezeléseket adj.

A két és fél napban az elmélet és a gyakorlat folyamatosan váltakozik. Az elméleti ismeretek között saját, 10 év alatt összegyűjtott tapasztalataimon keresztül mondom el, hogy a hangtálak és kiegészítő hangszerek mi mindenre jók, hogyan hatnak és milyen lehetőségeket nyitnak meg számodra használóként.
Foglalkozom még a Ken Wilberi emberkép modellel, mely szerintem nagyon hasznos eligazodást nyújt a hangok terápiás alkalmazásában.

A gyakorlati részben a hangszerek használatán túl oda-vissza kezelések valamint egy családállításos rész szerepel, melyben oldjuk blokkjaidat, hogy megerősíthesd a kapcsolatodat saját felső intuícióddal. A kezelésekben pedig elsajátítod a testkezelési technika alapjait, valamint a kezeléshez tartozó gyógyítói hozzáállást.

image.png  image.png
 

Az első fél nap programja

Elméleti ismeretek a hangtálakról, a rezgésen keresztüli fejlődésről. Arról, hogyan működnek a hangtálak, miért és hogyan hatnak. A hangtálak kezelésének, tisztításának módjáról.

A gyakorlati részben a hangtálak, különböző ütő használatát és az ütési módszereket gyakorlod.  Egy meghívott alanyon bemutatom a testkezelést és Te/Ti is gyakoroltok. 

A tapasztalatokat átbeszéljük.

A második nap programja

Elméleti ismeretek a hangtálazáson keresztüli változásról, fejlődésről. Mi mindenre használhatók a hangtálak. A hangtálazás illesztése  a Ken Wilberi emberkép modellbe. 

A gyakorlati részben megtanulod használni a hangtálakat, és az intuitív technika alapjául szolgáló testkezelést. Ezt egymáson gyakoroljátok, vagy egyéni tanfolyamon egy meghívott alanyon gyakorolsz, és tőlem kapsz egy teljes kezelést. 

A tapasztalatokat átbeszéljük.

A harmadik nap programja  

További elméleti ismeretek a hangtálazást támpogató attitűdről és a hangfürdőt vezető szerepéről. Az energiavezetés fontosságáról, alkalmazásáról.

Kezelést kiegészítő, tudati és energetikai technikák. Mini családállítások, melyben a saját gyógyítói hozzáállásodhoz és jelenléteddel kapcsolatos kétségek, blokkok oldására van lehetőséged. 

Gyakorlati rész: Tovább gyakoroljátok egymáson a teljes testkezelést, vagy egyéniben egy meghívott alanyon gyakorolsz, és tőlem kapsz egy teljes kezelést. 

A tapasztalatokat átbeszéljük.

 

Helyszín: 

Létszámtól függően kerül meghirdetésre

Ára:

Páros/csoportos tanfolyamnál: 67 000 Ft/fő. Egyéni tanfolyamnál: 79 000 Ft/fő.
 
 

A meghirdetett tanfolyam(ok)at, melyekhez csatlakozhatsz, keresd az "Aktuális menüpont" alatt! 

 

Saját időpontot kérhetsz: 2,5 napban. Ezek a napok lehetnek egymástól elkülönülten is, ahogy az életünkbe bele tudjuk illeszteni.

 
image.png
image.png
image.png
 
image.png
 

image.png
 

 


Ajánlások

"Egy csodálatos vilag nyílt meg előttem a tanfolyam elvégzésével. Nagyon tetszett az intuitív módszer, a precízen átadott ismeretek anyaga. Életem egyik legjobb döntésének érzem ennek a hangtál tanfolyamnak az elvègzését, és mindenkinek szeretettel ajánlom!" 

 -  Melinda, Székesfehérvár

 

"A hangtál tanfolyam sok intenzív gyakorlást rejtett magába. Sok különféle technikával ismerkedtem meg. Mélysége van, engedtem hogy magával vigyenek a hangok, amik biztonságot és megnyugvást hoztak magukkal. " 

 -  Angéla Pécs


image.png
image.png