Szeretetmeditáció és hangfürdő

4 hetente, páros szerdákon 17-18.30 között

 

Van olyan terület az életedben, ahol nem működnek jól a dolgaid?

Pl. hiányzik a nyugalom, idő, pénz, párkapcsolat vagy épp megértés?
Akkor - eddigi megértésem és tapasztalataim szerint - lelked mélyén olyan helyet fogunk találni, ahová eddig még nem, vagy kevéssé áramlott oda a szeretet.
Arra hívlak meg, hogy nyissuk meg a szívednek ezt a zugát is!

A szeretetnek sok formája van. Erre szoktuk azt mondani, mindenkinek megvan a szeretet-nyelve. Ezeken az alkalmakon olyan helyekre tudsz szeretetet vinni, ahol a Rád figyelés, a Veled együtt-lét vagy együtt-érzés adja a szeretettség érzését. Ill. megteremtjük annak az előszobáját is, hogy a szeretet más formái, pl. az érintések, a meghallgatás is beérkezhessenek hozzád.

Egy-egy alkalom bevezető meditációiban belső képekkel, érzésekkel juthatsz oda lelked mélyén rejlő gátakhoz, hogy feloldhass olyan gondolati mintákat, elzárt érzéseket, melyek gátolnák, vagy nehezítenék, hogy megvalósulhasson, amit szeretnél.

A meditációs részt hangszerekkel kísérem, az ezt követő hangfürdő részben pedig a hangtálak, gong, óceándob, esőbot és csengők varázslatos hangjai viszik tovább a folyamatot.

Egy-egy alkalom  egymástól függetlenül is látogatható. Javaslom azonban, hogy ha tetszik, gyere el többször, hogy a hatások jól beépülhessenek.

Időpontok: 4 hetente, páros szerdákon 17-18.30 között.

2019.jan. 9., febr. 6., márc.6., ápr.3., máj.1., máj.29., jún.26., júl.24., aug.21.,  szept.18., okt.16., nov.13., dec.11.

Ára: 2500 Ft/alkalom. - Ha csak az ára lenne kérdéses számodra, keress, hogy egyeztessünk.
Helyszín: Magnet Közösségi Ház (Andrássy út 98.), Rekettye terem

Vezeti: Kalmár Andrea

Bejelentkezés szükséges!

Itt megteheted:                 BEJELENTKEZÉS

 

További információk:  andreakalmar@gmail.com, 06 70 7744 881, www.hanghid.hu.

 

Várlak szeretettel:

Kalmár Andrea

Egyéni és csoportos hangfürdők, önismereti alkalmak

www.hanghid.hu