A COVID időszak miatt ez a program jelenleg szünetel.

Szeretetmeditációs hangfürdő

4 hetente, páros szerdákon 17-18.30 között

Szeretnéd biztonságban megnyitni szívedet?
Amikor jól vagy azzal, hogy az érzések - jók is, nehezek is - szabadon áramlanak Benned, mert tudod kezelni őket. Az életed pedig tele lesz a szeretet nyugalmával.
Eddigi megértésem és tapasztalataim szerint, ha valami nem úgy működik az életedben, ahogy szeretnéd,akkor van a lelked mélyén olyan hely, ahová eddig még nem, vagy kevéssé áramlott oda a szeretet.

Arra hívlak meg, hogy nyissuk meg a szívednek ezt a zugát is!

A szeretetnek sok formája van. Erre szoktuk azt mondani, mindenkinek megvan a szeretet-nyelve. Ezeken az alkalmakon olyan helyekre tudsz szeretetet vinni, ahol a Rád figyelés, a Veled együtt-lét vagy együtt-érzés adja a szeretettség érzését. Ill. megteremtjük annak az előszobáját is, hogy a szeretet más formái, pl. az érintések, a meghallgatás is beérkezhessenek hozzád.

Egy-egy alkalom bevezető meditációiban belső képekkel, érzésekkel juthatsz oda lelked mélyén rejlő gátakhoz, hogy feloldhass olyan gondolati mintákat, elzárt érzéseket, melyek gátolnák, vagy nehezítenék, hogy megvalósulhasson, amit szeretnél.

A meditációs részt hangszerekkel kísérem, az ezt követő hangfürdő részben pedig a hangtálak, gong, óceándob, esőbot és csengők varázslatos hangjai viszik tovább a folyamatot.

Egy-egy alkalom  egymástól függetlenül is látogatható. Javaslom azonban, hogy ha tetszik, gyere el többször, hogy a hatások jól beépülhessenek.

Időpontok: 4 hetente, páros szerdákon 17-18.30 között. - pontos dátumok az AKTUÁLIS menü alatt.

Ára: 2500 Ft/alkalom. 

Helyszín: Magnet Közösségi Ház (Andrássy út 98.)

Bejelentkezés szükséges!

Várlak szeretettel:

Kalmár Andrea