A csoportos hangfürdőről

image.png
 

A csoportos hangfürdő egy speciális, a résztvevőkre hangolódott, intuitív koncert, mely harmóniába hozza energiáidat és mélyen összekapcsol öngyógyító folyamataiddal.

Ajánlatomban találsz általános és tematikus (vezetett meditációs), és különleges energiájú napokra illeszkedőeket (pl.tízmilliószoros, mindenszentek napi, Karácsonyi), valamit egész éjszakás hangfürdőt is.

A hangfürdő általánosan stresszoldó hatású. Oldja blokkjaidat, elakadásaidat, segít transzformálni azokat az energiákat, amik amúgy megnehezíthetik életedet. Feloldódhatsz benne, letehetsz gondokat és felvehetsz olyan energiákat, melyek támogatást, feltöltődést adnak. 

Csoportos hangfürdőimre számos tibeti hangtállal, két nagyobb wind-gonggal, és kicsikkel, esőbotttal, óceán dobbal, és csengőkkel várlak, melyek hangjai áthangolnak, közben leoldva régi, feleslegessé vált blokkjaidat, feszültségeidet.
A tálak rezgései segítenek mélyen ellazulni, tágítják energia-rendszeredet, így bővítik életed lehetőségeit és erősítik belső harmóniádat.
 
A hangtálak segítenek abban, hogy elengedj olyan emlékeket és érzéseket, melyek már nem szolgálnak a javadra, és beengedj olyanokat, melyek hosszú távon segítik fejlődésedet.
A hangok segítségével így rákapcsolódsz lényed legbelsőbb igazára, azaz önmagadra találsz.
 

A csoportos hangfürdőben fekszel vagy ülsz, ahogy Neked jól esik, hogy tested a lehető legjobban felvegye a jótékony hatásokat.

Tapasztalataim szerint mindig más történik, ezért érdemes kipróbálnod, hogy Neked mit hoz egy-egy alkalom.

Gyere oldódni, töltődni, gyógyulni!

 

A rendszeres csoportos alkalmak időpontját az Aktuális” menüpont alatt találod. 

Igény szerint, egyezteteés alapján  a fentiektől eltérő feltételekkel is szívesen vállalok csoportos hangfürdőt.

 

Érdeklődés és jelentkezés: andreakalmar@gmail.com vagy 70/7744 881.

Várlak szeretettel:
Andrea


Jelentkezés

Itt bejelentkezhetsz, vagy kérdéseidet felteheted. Emailben válaszolok. (Ha nem kapnál választ, kérlek írj az andreakalmar@gmail.com-ra.)/album/kepgaleria-csoportos-hangfurdok/ka-15-02-04-6-jpg/

—————

/album/kepgaleria-csoportos-hangfurdok/a1-dsc-0186-jpg2/

—————

/album/kepgaleria-csoportos-hangfurdok/gong1-jpg2/

—————

/album/kepgaleria-csoportos-hangfurdok/a1-dsc-0191-001-jpg2/

—————

/album/kepgaleria-csoportos-hangfurdok/a1-dsc-0190-001-jpg2/

—————

/album/kepgaleria-csoportos-hangfurdok/a1-dsc-0182-jpg2/

—————

/album/kepgaleria-csoportos-hangfurdok/csop-2-jpg2/

——————————