A csoportos hangfürdőről

image.png
 

A csoportos hangfürdő egy speciális, a résztvevőkre hangolódott, intuitív koncert, mely harmóniába hozza energiáidat és mélyen összekapcsol öngyógyító folyamataiddal.

Ajánlatomban találsz általános és tematikus (vezetett meditációs), és különleges energiájú napokra illeszkedőeket (pl.tízmilliószoros, mindenszentek napi, Karácsonyi), valamit egész éjszakás hangfürdőt is. A SAMSARÁVAL, a világ legnagyobb hangtáljával szóló programokat külön oldalon találod meg itt.

A hangfürdő általánosan áthangoló és felemelő hatású. Oldja blokkjaidat, elakadásaidat, segít transzformálni azokat az energiákat, amik amúgy megnehezíthetenék életedet. Feloldódhatsz benne, letehetsz gondokat és felvehetsz olyan energiákat, melyek támogatást, feltöltődést adnak. 

Csoportos hangfürdőimre sok (20 feletti) hangtállal, két nagyobb wind-gonggal, és kicsikkel, esőbotttal, óceán dobbal, és csengőkkel várlak, melyek hangjai áthangolnak, közben leoldva régi, feleslegessé vált blokkjaidat, feszültségeidet.
A tálak rezgései segítenek mélyen ellazulni, tágítják energia-rendszeredet, így bővítik életed lehetőségeit és erősítik belső harmóniádat.
 
A hangtálak hatására néha konkrét emlékeket és érzéseket tudsz elengedni, melyek már nem szolgálnak a javadra. Helyükre pedig beengedhetsz olyanokat, melyek hosszú távon segítik fejlődésedet.
A hangok segítségével így rákapcsolódsz lényed legbelsőbb igazára, azaz önmagadra találsz.
 

A csoportos hangfürdőben fekszel vagy ülsz, ahogy Neked jól esik, hogy tested a lehető legjobban felvegye a jótékony hatásokat.

Tapasztalataim szerint mindig más történik, ezért érdemes kipróbálnod, hogy Neked mit hoz egy-egy alkalom.

Gyere oldódni, töltődni, gyógyulni!

A rendszeres csoportos alkalmak időpontját az Aktuális" menüpont alatt találod. 

Igény szerint, egyezteteés alapján  a fentiektől eltérő feltételekkel is szívesen vállalok csoportos hangfürdőt.

 

Érdeklődés és jelentkezés: andreakalmar@gmail.com vagy 70/7744 881.

Várlak szeretettel:
Andrea


Jelentkezés

Itt bejelentkezhetsz, vagy kérdéseidet felteheted. Emailben válaszolok. (Ha nem kapnál választ, kérlek írj az andreakalmar@gmail.com-ra.)/album/kepgaleria-csoportos-hangfurdok/a19-okt-jpg/

—————

/album/kepgaleria-csoportos-hangfurdok/csop-hangfurdo-k-andrea-jpg/

——————————