ÚJDONSÁG: utó-konzultáció

Hangfürdőim után jelezni szoktam, hogy ha bármit felhoz, ami kérdéseket vet fel Benned, keress nyugodtan. Mivel azonban ritkábban élnek vele, mint ahogy utólag hasznosnak bizonyult volna.
Most szeretnék ennek az utó-konzultációnak jól körülhatárolt kereteket adni, hogy ha szükségét érzed, könnyebben élhess vele.

Azaz ha bármikor olyat tapasztalnál, hogy egy program után nem egészen érted, mi van Veled, vagy nem vagy jól, akkor kérlek, hogy keress!
Mert néha előfordul, hogy egy kezelés egyszerre akkora változást kelt bennünk, amit nem egyből értünk, vagyis „emésztünk meg”. Kimutathatja, hol akad el bennünk valamilyen érzés, gondolat, energia. Ezt odafordulással és figyelemmel tovább tudjuk mozdítani. Ráadásul telefonon és online is működik.

Ilyen esetekre egyszeri, utó-konzultációt tartok, mely igény szerint 30-60 perc, de az ára csak a szokásos óradíjam fele (30 percnél pl.3750 Ft).
Szeretném ezzel megkönnyíteni, hogy ne maradj egyedül, ha bajod van: tudhasd, hogy van segítség, van megoldás! 

Azt tapasztalom, hogy eddig amikor utólagos egyeztetés, rálátás és megértés született, az igazi plusz értéknek bizonyult.

Ha úgy ítéled meg, hogy egy nagyobb falatot találtál, akkor pedig több alkalmat is fordíthatunk rá, már a rendes egyéni óráim keretében. Ezzel a helyére teheted, be tudod építeni azt a változást, amit a hangok elindítottak Benned.
Ehhez nyugodtan hívj telefonon: 06 70 7744881 vagy keress messengeren: @Andrea Kalmar (HangHíd). Vagy egyből beszélünk, vagy egyeztetünk egy időpontot hozzá.

 ***   ***   ***   ***

A fenti csoportos programokon túl várlak szeretettel egyéni/páros hangfürdőkre és érintéses, energia harmonizáló kezelésekre is. Garábon és Budapesten egyaránt.

Kérhetsz személyes elvonulást, vagy kisebb csoport számára. Ill.kiegészítheted elvonulásodat egy SAMSARA és/vagy SHAMBHALA hangfürdővel is.

Az ISMÉTLÉSRE is bíztatlak. Gyakran az első hangfürdő(k) még csak elindítják azt a belső folyamatot, amit tovább folytatva a gyökeres pozitív hatás megérik.
Képzeld el, milyen óriási lenne, ha már az is az életünk természetes része lenne, hogy rendszeresen megfürösztjük az energia rendszerünket!

A legtöbb fenti programot megtalálod a foglalási naptárban: https://www.hanghid.hu/idopontfoglalas/

De nyugodtan keress személyes időpontért telefonon és emailben: 06 70 7744881 és hanghid@gmail.com

Várom szeretettel jelentkezésedet, és a legjobbakat kívánom Neked!

Üdvözlettel
Andrea

Cookie Consent with Real Cookie Banner