Hangfürdők SAMSARÁVAL, a világ legnagyobb hangtáljával

Samsara hangfürdők Garábon

A Cserhát hegyei közt megbújó Garábra hívlak Benneteket, a Grabensia Fogadó szentélyében álló SAMSARA hangtához. Ha ismered a hangtálak élményét, itt dimenzió váltásra készülhetsz 🙂 

SAMSARA ma a világ legnagyobb hangtálja, melyet eredeti nepáli recept alapján, egy osztrák műhelyben öntöttek. Az autentikus élményt nyújtó, különleges energiájú, és Jightub Rinpoche – egy bhutáni buddhista szerzetes – által felszentelt szentély számára.
A tál mérete különleges, átmérője 233 cm, súlya pedig 2,5 tonna, így két ember fekve kényelmesen (ülve akár 5 is) elfér benne.

Az óriás hangtálon kívül további hangtálak, gongok, csengők és a 3 különlegesen tiszta hangú, hangverseny harang hangjai adják a teljes élményt.
Ha szeretnél saját lényed magasságihoz és mélységeihez kapcsolódni, hogy életedet kiteljesítsd, sok szeretettel várlak!

Mit tapasztalok, mi minden miatt különleges SAMSARA?

  • Ahogy a kis hangtálak megnyugtatnak, és közel visznek Önmagadhoz, úgy SAMSARA ezt nagyobb hatásfokkal (gyorsabban) képes megtenni.

  • Méretéből és fizikai adottságából fakadóan, mivel körbe tud venni, és belefekhetünk, mély feltöltődést ad. Saját mélységeinkhez kapcsolódás lehetőségében egyedi intenzitású lehetőség.

  • Mivel bele is tudunk állni, különlegesen felemelő hatású. A felsőbb énünkhöz való kapcsolódást egyértelműen meggyorsítja.

  • Maga a hely, Buddhista mantrák, szobrok, szimbólumok és a csend tere és különleges energiái nagy mértékben tovább emelik a rezgésszintet és a hangfürdő élményét,

  • Megteheted, hogy megszállsz Grabensia apartmajaiban, így kikapcsolódássá vagy a hétköznapoktól elvonulássá egészítheted ki a hangfürdőt. Az éttermet és a kertlátogató idegenvezetéseket is igénybe veheted.

Foglalási lehetőségek:
– EGYÉNI, PÁROS, CSALÁDI és csoportos u.n. ZÁRT hangfürdők:
Itt már előre megszerevezett létszámmal érkeznek a vendégek. 
– Nyitott kis és nagy-CSOPORTOS HANGFÜRDŐK:
Bejelentkezés alapján szerveződik a csoport. Szabadon lehet csatlakozni.
 Időpontok az időpontfoglalási naptárban: https://www.hanghid.hu/idopontfoglalas/

 
Árak:  
https://hanghid.hu/arak

A programokon bizonyos ideig benne fekhetsz/fekhettek a SAMSARÁBAN, ami teljesen körülvesz és mélyen átrezget erőteljes rezgéseivel. Óriási élmény!!!

Szívből ajánlom!

A létszám korlátozott, így mindegyik programra BEJELENTKEZÉST KÉRÜNK!

A hangszerek különleges intenzitása miatt szívből ajánlom, hogy a hangfürdő után még időzz el a hely csendjében, mielőtt visszatérnél a városba!
Sétálhatsz a környéken, vagy megszállhatsz Grabensia vendégházaiban, ill. szívesen ajánlom Grabensia éttermét, az Ambrus Apát fogadót.
A csoportos hangfürdőkre a következő csomagajánlatokban is jöhetsz:

HELYSZÍN: Grabensia, Garáb, Petőfi u.41.: https://www.grabensia.hu
Nógrád megyében Hollókő mellett. (Autóval Budapesttől kb. 60-80 perc, tömegközlekedéssel a Stadionoktól kb. 2,5 óra.)
A csoportos hangfürdő egy speciális, a résztvevőkre hangolódott, intuitív koncert, mely harmóniába hozza energiáidat és mélyen összekapcsol öngyógyító folyamataiddal.

A hangfürdő általánosan áthangoló és felemelő hatású. Oldja blokkjaidat, elakadásaidat, segít transzformálni azokat az energiákat, amik amúgy megnehezíthetenék életedet. Feloldódhatsz benne, letehetsz gondokat és felvehetsz olyan energiákat, melyek támogatást, feltöltődést adnak. 

A hangtálak hatására néha konkrét emlékeket és érzéseket tudsz elengedni, melyek már nem szolgálnak a javadra. Helyükre pedig beengedhetsz olyanokat, melyek hosszú távon segítik fejlődésedet.
A hangok segítségével így rákapcsolódsz lényed legbelsőbb igazára, azaz önmagadra találsz.
 

Az óriás hangtál mellett a hangverseny haramgokkal, kisebb hangtálakkal, gonggal, esőbotttal, óceán dobbal, és csengőkkel várlak, melyek hangjai kiegészítik, elményítik SAMSARA hatását.
A tálak rezgései segítenek mélyen ellazulni, emelik tudatosságodat. Át is hangolnak, közben leoldva régi, feleslegessé vált blokkjaidat, feszültségeidet. Így bővítik életed lehetőségeit és erősítik belső harmóniádat.

A rendszeres csoportos alkalmak aktuális időpontjait itt találod: https://www.hanghid.hu/aktualis-programok/

Cookie Consent with Real Cookie Banner