Egyéni programok

Egyéni hangfürdők

Az egyéni hangfürdőben hangtálakkal a testeden fekszel, melyek Rajtad rezegve intenzíven tudják kifejteni jótékony hatásaikat.

Egyensúlyba hozzák energiádat, feltöltenek, ahol hiányod van, és leoldják Rólad a feleslegesen felgyűlt energiát. Segítenek lényed magsabb rétegeihez kapcsolódni, azaz Önmagad kiteljesedett állapotára rátalálni.

Érzelmeid áramlását is hatékonyan támogatja a hangfürdő, mert segíti, hogy át tudd őket élni, illetve képessé válj transzformálni és erőforrásoddá alakítani őket.
Tested-lelked eredendő bölcsessége segíti, hogy a hangtálak rezgései megtalálják, hogy éppen hol tudod őket legjobban felvenni, azaz hol van leginkább szükséged rájuk.

A hangfürdő alatt Rád hangolódok, és eredeti témádnak, illetve aktuális energiáidnak megfelelően alakul ki a kezelés menete.

Ha rendszeresen jársz csoportra, akkor ajánlom, hogy időnkénti gyere el egyéni alkalmakra is, hogy a csoportok – elsősorban finomtesti – hatásai teljesen beépülhessenek a fizikai testedbe is.

Egyéni érintések

Ez a módszer bennem a hangfürdőkből és a bodyworkből nőtte ki magát. Ötvözödik benne az a mozdulatlan érintés, ami a hangok világából jövő, energiát adó érintés, a dinamikus, áramlósabb vagy akár masszázs szerű érintésekkel, testkontaktussal.
Egy-egy konkrét alkalom mindig a pillanatnyi állapotodhoz és/vagy a hozott témádhoz igazodik.
Olyan korszak hiányainak az utólagos feltöltésére képes, ahol az érintés, a testi kontaktus lett volna az, amit szeretetként felismerhettél volna. 

Különösen ajánlom, ha azt veszed észre, hogy 

– túl sokat „agyalsz”, nem találsz igazi megnyugvást,

– nehezen engedsz közel másokat magadhoz, 

– nehezen fogadod el a testedet – pl. szégyent, bűntudatot érzel, ha a tested igényeire szeretnél figyelni-, vagy 

az intimitásban számodra zavaró korlátaid vannak.

Ha ezt a módszert választod, a folyamat fontos része, hogy a saját határaidat biztonsággal figyelembe vegyük.

Időpont egyeztetés személyesen, emailen vagy telefonon.

Várlak szeretettel:
Andrea

Cookie Consent with Real Cookie Banner